Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Ηλίας -η ψυχή στο Πυκνό Παρόν- με την πολύχρονη εμπειρία του καταφέρνει να ψήνει τους νοστιμότερους ξηρούς καρπούς της πόλης!
Δοκιμάστε τα φιστίκια Αιγίνης που έψησε την Παρασκευή . Είναι πεντανόστιμα , βιολογικά και όσο πρέπει αλμυρά.
Παράλληλα οργώνει - ο Ηλίας πάντα, η ψυχή που λέγαμε παραπάνω- την ελληνική ύπαιθρο για να προμηθευτεί τους καλύτερους καρπούς της ελληνικής γης.
Ζητήστε του τους φρεσκότατους και μόνο ελληνικούς ξηρούς καρπούς για το σπίτι ή γευτείτε τους στο Πυκνό Παρόν παρέα με την μπιρίτσα ή το τσιπουράκι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου